Uudet verhot valmistuneet

kuva:Liisa Soini

Ilmajoen Nuorisoseuran hankkeena on toteutettu kunnantalon juhlasalin näyttämöverhojen uusiminen. Yhteistyöhön ovat osallisina Liiveri ry rahoittajana, Koulutuskeskus Sedu Pappilantien tiloissa työskennelleet taitavat ompelijat ; vaatetusalan artesaani Liisa Soini ja pukuompelija Tuula Laiti sekä osarahoittajana Ilmajoen kunta. Osa työvaiheesta on tehty myös Keskimäen Neulomolla.
Ilmajoen Nuorisoseura on juhlasalin näyttämötilojen ahkera käyttäjä näytelmätoiminnallaan. Uudet verhot saatiin sopivasti nuorisoseuran kevätkauden näytelmäesityksen ensi-iltaaan, joka on 1.2.2017.

Uudet näyttämöverhot on valmistettu palosuojatusta kankaasta ja sitä on mennyt verhoihin lähemmäs puoli kilometriä, joten puuhaa on neulomisessa riittämiin. / HK